Kort resumé av helgen

Igår lördag var vi ut på Djurgården. Andreas, Tim och Alva roade sig på tekniska museet, medan jag och Isabelle var på Djurgårdsbrunnsvärldshus och avnjöt en god grillbuffe med bubblor. Det var vår 40- respektive 20-års present från Goa vännerna Denise och Jonas. Tusen Tack för den ❤️ En lyx vi troligtvis inte unnat hos annars. Maten var god och vädret på topp. 







Då vi kom hem svidade vi om och begav oss vidare till Jonas och Tina för att gratta Jonas som blir 40 idag söndag. Hörde av familjen att det var trevligt och fantastisk god mat serverades. Jag begav mig dessvärre hem strax efter att vi kommit dit. Åkte på astma och fick bara tyngre och tyngre att andas och mådde allmänt olustigt i kroppen. Hade en jobbig kväll, natt samt morgon men till sist vände det och nu mår jag bättre även om jag blir andfådd för minsta lilla. 




Idag satte jag fast hörnskydden på köksbordet, samt soffbordet. Spännande att se hur länge de får sitta kvar. 😁 Alva tycks köra någon form av kvalitetstest på dem, 




Besök hos brorsan på bilverkstan & tränat

I somras bestämde sig ac:n i Mazdan för att ge upp och då började bilen låta skumt. Med tiden har den låtit mer och mer så idag fanns ingenting annat att göra än att besöka bror min på hans verkstad. När han tittade på bilen tyckte han först inte att det fanns något annat att göra än att ställa kvar bilen hos honom och åtgärda felet innan hela motorn rasar. Då han var själv på jobbet idag (nja, nästan Marie var där också) skulle han inte hinna hjälpa mig idag. Hmm skit!! Jag ringde Rolf som... Snäll som alltid, ställer alltid upp, kastade sig in i bilen och kom till min undsättning.
Peter bestämmer sig ändå för att titta på bilen och ser då att något till ac:n var trasig och kopplar då bort remmen som går till ac:n (tror jag det var 😝).  Sedan startar han bilen och jag håller andan... Blir så lycklig att jag nästan börjar gråta när jag hör bilen 💕 det låter nu som den ska göra. Visst.... Ac:n är fortfarande trasig och måste sedan in på en dyr reparation, men han har givit mig en bil som fungerar fram till dess, samt då även tid att få ihop pengarna. Tack Bror 💕 så är det nu någon som funderar,.. Vart får jag denna fantastiska service, för det kan jag lova, han ger alltid fantastisk service och gör Alltid ett snyggt jobb. Åk till Bålsta Däckcenter 





Då vi kunde köra bilen vidare blev det vidare till Bålsta centrum då Alva behövde regnkläder nu när det tycks regna var och varannan dag. 
Först blev det foccacia till lunch. Dessvärre inte särskilt god, Men mättade ju iaf 😝



Hittade ett snyggt regnställ till tjejen på Inter Sport! Nöjd! 


Efter middagen som bestod av rissallad med kassler och melon. Gav jag mig ut på en löprunda. Provade en ny lista från Spotify och fick sån energikick. Tror jag gjorde min snabbaste runda sedan Alva föddes och det kändes så bra! 💕 Dessvärra gav batteriet i min telefon upp efter 3,64 km så jag fick inte tiderna för hela rundan 😡. Men så långt den hängde med var jag nöjd. Sprang totalt 6 km.


Hann även med ett litet pass med magövningar ikväll. Hade dock sådan grym träningsvärk i magen att det brände från start, men så ska det kanske va. Andreas och Isabelle hängde också med på övningarna. 💕




En mil runt Örnässjön 👍

Sov lite längre imorse, då jag var uppe med Tim inatt, som hade ont i magen. Mitt på dagen då Alva somnat (Bella var barnvakt) svidade Andreas och jag om till löparkläder och begav oss ut i spåret. Blev en mil idag och idag kändes det tungt men så skönt. Älskar att springa runt Örnässjön då det är så vackert runtom. 


Till middagen idag åt vi lite kräftor som förrätt 😛 Gott 


Efter middagen fick jag massage av Bella. Så underbart skönt. Synd bara att massagen är över när man är som mest avslappnad och det är allra skönast.


Dagen har varit bra och harmonisk. Tyvärr slutade den dramatiskt. Stackars lilla Tim ramlade på sparken och fick in framtänderna i underläppen, de blödde massor och han hade såklart jätteont. Min stackars lilla otursprins. Skrapade upp armbågen gjorde han också. Nu sover han gott och jag hoppas han mår bra imorgon. 💕

Kräftskiva

Helt spontant, oplanerat, bestämde jag och My igår att det vore trevligt med en kräftskiva. Tog en shoppingrunda på dagen och sedan dukade vi upp med kräftor. Mums 😜 det är för himla gott med kräftor, framförallt första gången man äter kräftor på året. 
Idag har vi däremot varit riktiga tröttmössor, då det blev sent i säng inatt. Men det är smällar man får ta. 💕





Första fläskläppen 😥

Idag skulle Tim till frissan innan uppropet. Han börjar ny skola idag och för att föräldrarna ska ha enklare att vara med på uppropet så börjar de skolan klockan 17.30 
Vi begav oss till frissan med en toppenglad Alva. Som mest bara spexar nuförtiden. 






När vi är hos frissan vill Alva gå ut och jag är på väg efter. Ser henne hela tiden ... Och ser hur hon faller, men är inte tillräckligt nära för att ta emot, AJ. Hon ramlar rakt ner i marken med ansiktet. Vilket resulterade i att hon fick en redig fläskläppen. 😥 stackars liten var riktigt ledsen och ont gjorde det i mitt hjärta. Men Gabbe, bästa frissan kom till undsättning med lite bröd som hon kunde trösta sig med, då gick det över snabbt. 





Det känns SÅ bra!

Känns så bra nu! Älskar när jag når känslan av frihet när jag är ute och springer. Att benen går och tankarna far hit o dit. Sprang 5 km i spåret idag och jag som inte ens gillar den rundan i vanliga fall. Känslan i kroppen efter att jag sprungit klart 💕...Längtar redan till nästa gång som jag tänker blir milen på lördag. 




Nya skor & tjejmilen

Idag har vi varit och köpt skor till Tim. Blev ett par vardagsskor och ett par handbollsskor. 
Att ha med sig Alva in i sportaffären utan barnvagn var en upplevelse. Hon älskade det. 








Ikväll har jag anmält mig till tjejmilen. Jag blev taggad efter vi sprang Midnattsloppet. Känner att det känns roligare att springa när jag har ett mål framför mig. Nu känns det riktigt skojigt! 




Lite bilder från söndagen

Tänkte bara kort o gott lägga ut lite bilder från dagen 😊
Vår lilla skrutta fullkomligt älskar att läsa böcker, jag hoppas det håller i sig. För jag älskar att få läsa för henne. ❤️

Lite läckerheter som skogen har att erbjuda 😍







Nu syns det inte på den här bilden men Alva var verkligen blå från topp till tå när hon ätit klart. 


Till sist AJ!!! 







Jag gjorde det och jag klarade det! 😃

Velade fram och tillbaka igår hur jag skulle göra. Mådde alls inte bra och var orolig om jag skulle klara springa. Bestämmer mig gör att jag ska försöka. Så efter att vi nattat Alva och bästa syorasyskonen. (Ibland är det bra att ha så långt mellan barnen som vi har😉) åker vi in till söder. 


Väl där tittat vi på när Eliten springer i mål. De springer en mil på 30 minuter, helt galet!! En stor applåd till dem. 
Vi startade i en sen grupp 22.35 var det dags att gå i startfållan för att starta 22.55 (anmälde oss 1,5 timmar innan anmälningstiden gick ut och då var det här tidigaste som gick att anmäla till.) Måste alltså anmäla oss tidigare nästa år. 

Det var ett skönt lopp att springa jag älskade stämningen och festligheterna som var runt banan. Gick i mål på tiden 1:07:34 👏👏👏 och för att ha övat dåligt, inte sprungit en mil efter jag fick Alva och att jag inte mådde på topp så vart jag galet nöjd! Andreas sprang på 0:50:18  Superduktig! 👏👏👏




I målet möttes vi av hejande My och Krister. De stod precis rätt till strax innan mål, så man orkade röra benen lite snabbare sista biten 😘, de gjorde sällskap med oss hem. 
Jag har fått ett hemskt skavsår efter mobilhållaren. Svider helt galet. 




Midnattsloppet eller inte??

Innan jag blev gravid älskade jag att springa. För att snabbt komma tillbaka till den känslan fick jag biljetter till att springa Midnattsloppet av min man i julklapp. 


Jag kan ärligt erkänna att jag har inte sprungit så mycket som jag borde gjort, men i onsdags när jag var ut och sprang 6,5  km kändes det så bra att jag har sett fram mot idag. 
Så hände något obehagligt. Igår innan jag skulle gå och lägga mig blev jag yrslig, kände mig berusad (trots att jag endast druckit ett glas rött till maten flera timmar tidigare). Tänkte att jag är säkert bara trött, så jag har sovit dåligt under veckan. Kröp därför snabbt ner i sängen och somnade bums. Vaknade sju imorse och kände mig än mer vinglig. Som om jag var berusad på en stormig båt. Fick hålla i mig och parera för att inte tappa balansen. Mycket obehagligt!!!

När jag vaknade nästa gång kändes det  något bättre, men obehagligt i kroppen. Ringde närakuten som sa att blir det inte bättre ska jag åka till Danderyd. Åt frukost, tog det lugnt och nu har vi varit ute på en promenad med Alva och jag tycker det känns bättre. 



Nu säger mitt förnuft att jag borde vara hemma ikväll och låta Bella springa istället. Medan min vilja VILL springa. Vill visa för mig själv oh de som inte tror på mig att jag KAN. 
Än har jag några timmar på mig att fundera. 




Veckostädning, lek mm

Jag måste ju börja med att berätta om den fenomenala veckostädlistan som vi gjorde igår. Jag funkar nog bäst med olika sorters listor. Där jag kan bocka av det jag gjort och vi enklare kan hjälpas åt alla i familjen. Skrev vad som behöver göras varje dag ex) tvätta, diska, torka bänk o bord etc, tre gånger /vecka dammsuga osv. Min förhoppning är att alla känner sitt ansvar och hjälper till. Och gör de inte det, syns det tydligt på listan så alla kan se vem som behöver göra lite extra. Hoppas vi lyckas, för nu behöver det hända lite med ordningen här hemma 😜


Alva lilla Sessan har såklart varit ute och lekt. Hon trivs allra bäst ute och blir sur när det är dags att gå in. Sessan visste ni att hon faktiskt heter det. Alva - Sessan - Linnea. Hon hette Sessan hela tiden i magen och när hon kom ut var hon vår lilla Sessa. Finns 46 personer i Sverige som heter Sessan. 




Bella och jag åkte en sväng till Jakan och Barkarby. Hon hittade de här två tröjorna min vackra tjej. (Lånat bilden från hennes blogg)
Så vart det lite middagssgopping på Ica Maxi. 


Ännu mer utelek på eftermiddagen och därefter taco till middag. Det var länge sedan vi åt. Mumms 




Tim sover hos Edvin inatt. Han fick en Bamsekram av lillasyster innan vi skulle gå. Det är så härligt att se... Hon avgudar verkligen sina syskon. Hela hon lyser upp när hon ser dem. 
Jag följde med och lämnade av Tim med sin packning och tog en fika med Marie och Magnus.
När jag kom hem var Hanna här och vi satt och pratade en stund. 💕





Löjligaste mamman i stan??

Har tillbringat första delen av natten till att vänta, längta, tänka, fundera you name it... 
Jag är ju inte van att Isabelle inte är hemma. Men ska försöka tagga ner nästa gång. Kvart över ett satte hon nycklarna i dörren och jag inser ju att det INTE är sent då man är 20, genast nu när alla är hemma känner jag mig lugn. 
Löjligaste mamman i stan må jag vara. Men det får man vara... Tycker jag...älskar dig mitt barn bara därför jag ligger vaken och väntar. 😘




Sista doppet???

Efter en natt då jag haft svårt att sova. Dels har Tim varit vaken endel och dels har jag haft lite tungt med andningen. (Får det varje år vid väderomslag på hösten) vaknade jag vid 10 😱😱 kliver ner för trappan och där sitter Isabelle med Alva som hon givit frukost och tagit hand om. 💕 tack älskade Bella!

Sedan hade jag och Tim diskussioner om hur och vem som borde leta efter hans telefon. Vi hade inte riktigt samma åsikt från början, men vad bra det blev. Det här messet skickade jag till My när han hittat den (hon kom mitt under våra diskussioner) 
💕 Han var verkligen stolt min prins💕

Jag och Alva tog därefter en tur till barnens farmor o farfar för en kaffe. 
Alltid lika trevligt. Alva smakade på deras vindruvor, men de var nog lite sura, inte mogna än samt deras plommon. 



Till lunch stekte vi rårakor som vi fått från Berit o Rolf. Jag var skeptisk, brukar inte smaka jättegott när det är halvklart, men kan säga att barnen älskade det 😜




Har sedan tvättat och dammat etc 
När Andreas kom hem ville Tim åka och bada. Jag trodde inte vi skulle hinna innan regnet kom för det var helsvart på himlen runt oss. Men tänkte att vi gör ett försök. Trodde även det skulle vara kallt i vattnet. Men vad gör det... Ett sista bad vill man hinna avsluta med. 
Men jag kan säga att det var så sköönt (igen) . Nu var det 23 grader i vattnet och 20 i luften o vi njöt! 💕









städning & löpning

Idag har jag ägnat större delen av dagen åt att städa hemma. Ändå känner jag mig inte i närheten av klar. (Evighetsgöra) 

På dan var det kanonskönt väder. Jag och Alva har hunnit vara ute och lekt en stund, samt tagit en kaffetår med My och Krister. 

På eftermiddagen var det som om himlen öppnade sig och det kom ett riktigt åskoväder. Alva sov sig igenom ovädret. Undrar om hon håller på att bli sjuk, har varit lite pipig i em




På lördag ska jag och Andreas springa Midnattsloppet. Jag fick det i julklapp av honom. Dessvärre har jag inte sprungit så mycket som jag borde innan  oh känner mig orolig om jag kommer klara milen. Gav mig ut på en löprunda efter middagen idag och sprang 6,5km, det kändes riktigt bra. Så då borde jag klara 3,5 till. *känner mig hoppfull *





Stockholms kulturfestival

När jag vaknade imorse låg jag och surfade lite på mobilen innan jag klev upp ur sängen. Såg att Stockholms kulturfestival invigs idag. Så jag och barnen bestämde oss gör att åka in. Först skulle vi åka kommunalt, men insåg att det skulle bli dyrare än att ta bilen... Hmm så borde det ju inte va. 




Det var en mycket trevlig festival. 
Inte alls mycket folk (idag iaf), allt på festivalen är gratis! ( passar mig som föräldraledig)
Vi såg invigningen på Sergelstorg och ett uppträdande. Sedan blev det lunch på fridays. 








Därefter promenerade vi genom Kungträdgården, vidare till Norrbron. Där fanns både festivaltält, brandkåren, militären ( till Tims stora glädje) 




Vi var även i på Medeltidsmuseet, jag vet att jag varit där när jag gick i skolan, men minns det inte. Det var ett riktigt intressant museum måste jag säga. Christopher tyckte framförallt det var väldigt intressant. Så vill ni göra mer saker som inte kostar något, så är det gratis entré där under festivalen. 😊







Grattis Linus som blir 15 imorgon. & annat 😊

Dagen startade med regn och rusk och jag kände att jag hade svårt att komma igång o starta dagen. Tog mig iaf till Coop i regnet tillsammans med Isabelle och Alva. 




Hann även med en kaffe hos barnens farmor & farfar 💕
Undrar när Alva rymmer hemifrån, för jag såg att hon nästan kunde öppna dörren själv nu. 




När Andreas kom hem från jobbet trängde vi ihop familjen i Mazdan och åkte till Enköping för att gratulera barnens kusin Linus som blir 15 år imorgon. Grattis i förskott fina Linus 🎉🎁🎂💐🎈












Foton från helgen

Igår lördag tillbringade vi dagen vid torpet med bad. Det var otroligt vackert när vi kom ner till badet. Alldeles spegelblankt och fridfullt på sjön.








Isabelle kom hem från Turkiet idag. Skönt att ha dig hemma igen älskade barn. Hon har haft en fantastisk vecka tillsammans med Emelie. Det var hon verkligen värd. 

Efter middagen blev det ost & kex, vin & trevligt sällskap tillsammans med My & Krister, Hanna & Rickard ❤️. Om man kan ha för trevligt så var det precis vad vi hade för jag kom inte i säng förrän ca 03.45 i morse 😱





Idag har varit en lugn o skön dag. Liten promenad till Coop, kaffe hos Berit och Rolf en god middag som bestod av en grillad köttbit med honungsrostade rotsaker och bearnaisesås. Efter middagen åkte jag och Tim till torpet och tog oss ett kvällsdopp. 










Torpet och tårta igen... Fredag

Fint väder idag igen... Vilken fantastisk sommar vi har i år. Tog oss därför nertill torpet igen för mer bad. Trodde inte det skulle vara riktigt lika varmt i vattnet nu, då nätterna faktiskt har börjat bli svalare. Men det var 25 grader när vi kom och 26 lite senare. SKÖNT
Jag, Tim och Alva tog bilen ner och Christopher cyklade. Vi gick även sällskap av Marie och Edvin. 






Innan vi åkte hem fick Alva provsitta gräsklipparen. Det var roligt ända tills den startades och började låta, då blev den lite läskig. 




Hon har nog inte mått superbra idag, varit pipig mest hela dagen, men antar att det beror på sprutan hon fick igår. Sov i två olika vändor på torpet. 

När vi kom hem bakade jag en tårta inför att Helena, Tommy och barnen skulle komma. Sedan lagade Andreas maten. Medan han grejade den gick jag ut en sväng med Alva. Hon hittade en massa kottar, vilket just nu tycks vara favoritleksakerna utomhus. 





Efter middagen kom Helena och Tommy, Linnea och Tindra över för att gratulera Alva och Andreas. Alva fick en fin leksaksmobil och Andreas fick en fin flaska vin. 
Tack för det goa vänner 💕
Även Hanna och Rickard kom över och fikade. 
Efter fikat tog Jag, Helena och Hanna en strosande promenad med Jambi sedan suddade vi ett par timmar till innan vi gick in för natten. 






1-års kontroll BVC och andra trevligheter

Vi började dagen med 1-års kontrollen hos BVC. Alva fick helt klart en ok stämpel i rumpan. Hon ligger två streck över medelkurvan på längden och ett streck över på vikten. Vår perfekta lilla tjej. Hon fick även 1-års vaccinationen. 
Kom några tårar, men som snabbt gick över sedan fick dock Anna (BVC-sköterskan) onda ögat. 

Hon har sedan varit lite ynklig under dagen efter sprutan. Blivit endel sitta i knät och läsa böcker. 


Jag tog en promenad på eftermiddagen för att hon skulle sova innan Denise, Lovisa & Klara kom. Men hon somnade inte, utan vi hamnade på en kaffe hos Marie. Missade dessutom tiden, så till sist ringde Christopher mig och sa att dom kommit, då fick vi bråttom. 





När vi kom hem blev det skoj igen. Paketöppning (Alva tackar för presenten), sedan middag och tårta. Ingen lyxmiddag direkt, knappt så man vågar säga vad det blev... Falukorv och stuvade makaroner. Mat som Christopher beställt och då passade vi på när Andreas skulle ut o äta med jobbet. Vi hann även med lite lek i sandlådan innan Alva började krokna och vi gick in. Hon hade feber när vi kom in. 







Hanna kom över på en fika när jag nattade Alva. Har nog aldrig varit så lätt att natta henne som idag. Hon höll på att somna i min famn innan vällingen. Lillskruttan inte lätt när man blir hängig o febrig av sprutan. 
Innan Andreas kom hem och innan jag själv skulle krypa ner i sängen kom My över på en kaffe. 
Så kort och gott har jag haft en härlig dag med underbara vänner. 
Tack för de alla mina fina kompisar. 💕
Nu ska jag sova. 
Imorgon är det fredag och Andreas hela första arbetsvecka efter semestern är över. 
Älskar Dig min skatt! Saknar dig när du nu inte är hemma hos mig hela dagarna. 




Idag har vi tagit farväl av Erik

Idag har vi tagit ett sista farväl av Erik. Det var väldigt fint och känslofullt i kyrkan. Därefter var det smörgåstårta och tårta på Dianagården där Erik bodde sina sista år. Jag minns Erik som väldigt omtänksam och med glimten i ögat. Det känns konstigt att han nu inte finns mer. 




När vi kom hem blev det endast korv med bröd till middag, då vi var mätta efter smörgåstårtan. 
När vi kom hem luktade det brandrök ända från Jakobsberg och hemma låg det ett rökdis över hela Brunna. Det kom ifrån branden i Västmanland där det just nu pågår en stor skogsbrand (inte för att jag tror att någon missat den nyheten, skriver mest för att jag själv ska komma ihåg när jag läser tillbaka i framtiden 😜)

När Andreas nattade Alva, ringde Tim och frågade om vi kunde åka ner till Stigstorp och ta ett kvällsdopp. Jonas, Marie, Edwin & Jessica, Bani , Manja skulle också ner. Sagt och gjort... Jag o Tim hoppade in i bilen och åkte ner för ett dopp. Det var riktigt skönt igen. Älskar sommaren ☀️




Ett sista farväl

Idag klockan 14 tar vi ett sista farväl i kyrkan av Andreas morfar Erik. ❤️





Regn, sol och bak

I förmiddags när jag tittade på termometern bestämde jag att det skulle bli bad vid torpet. Men molnen hopade sig och lite regn fick vi allt.
När molnen senare framåt eftermiddagen drog iväg, blev det helt galet varmt. Tappade upp vatten i poolen till Alva och blev svettig när jag stod och tittade på henne. 




Lite fika på altanen hann vi med också. Då var Sessan snabb upp på bordet och försökte stapla mina ljusstakar.




Jag har även hunnit baka tårtbotten då vi sagt att vi ska fika med ett par vänner under veckan som vill komma i gratta Alva. 

Avslutade kvällen med en skön långpromenad tillsammans med My.


Varm dag med bad och snabb spontanvisit

Vaknade imorse och Alva mådde tack och lov bra igen. Men det var VARMT 💦 Nytt värmerekord för sommaren idag när stackars Andreas fick tillbringa dagen på jobbet istället för vid vattnet. Jag tog med mig Alva och Tim till torpet för bad. De höll båda två på att krivera i värmen. 

Finaste himlen idag tror jag, inte ett moln på himlen, så långt ögat kan nå.


Efter middagen tog vi en promenad. Tänker var att vi skulle gå till Stigstorp fram o tillbaka, men då Alva höll på att somna valde vi att gå hemåt igen.
Stannade till en stund på en snabbvisit hos Jonas & Marie där vi blev bjudna på ett glas vin och lite tilltugg. Mycket trevligt ❤️ 



Ikväll liksom alla andra kvällar den senaste veckan var det galet med getingar. Men man lär så länge man lever och jag/vi har lärt oss något nytt.
Ta en bit folie och lägg på en tallrik tex eller i en alu.burk, häll på bryggkaffe och tänd eld. Kaffet kommer då att ryka och getingarna kommer försvinna. Funkar kanonbra! Har använt oss av det idag samt under helgen när man vill kunna äta ute. 

Nu är Jonas lite extrem 😝 när han ska tända eld på kaffet... Brännare och torn av tandpetare 😜 annars brukar det räcka med tändare.

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
💕Sist men absolut inte minsTACK!💕
 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Jag har så underbara människor runt mig. Skulle inte klara mig utan.

Hoppas hon snart mår bättre. 💕

Som jag skrev tidigare har Alva varit sjuk idag, på sin allra första födelsedag. Till råga på allt har det varit 30 grader varmt ute, så vi har mest varit inne. 
Men hon har verkligen inte varit sig själv idag. Hon har mest suttit uppkrupen i knät. Somnat i famnen och sovit på soffan. 




På eftermiddagen fick vi ner tempen något med hjälp av Alvedon. Då var vi ute i skuggan en stund på framsidan och hon kändes mycket piggare. Så jag hoppas verkligen det vänder nu och hon får mår bra igen.



  
De stora barnen har iaf haft en bra dag.
Isabelle är i Turkiet tillsammans med sin kusin Emelie.
Christopher har fått sitta vid datorn utan att vi har tjatat på att han ska ut ;)
Och Tim har varit med Edvin o Marie och badat i poolen större delen av dagen. Fick den här bilden messad till mig av Marie, o han ser ut att ha det gott han med.





Alvas födelsedagspresenter

Jag lägger upp bilder här på Alvas födelsedagspresenter så att hon kan se när hon blir äldre vad mycket fint hon fick 💕
Tack morbror Patrik & Charlotte, Amanda & Ebba

Tack morbror Peter, Marie och kusinerna 

Tack mormor & morfar fick även ett par vinterskor som inte finns med på bild.

Tack farmor och farfar.

Tack Tina & Jonas, Emelie & Lovisa

Tack My, Krister och Emma

Tack Hanna, Rickard, Mikaela och William

Tack mamma, pappa och Alvas syskon 😊❤️ fick även böcker som inte är med på bild.



Idag blir Alva 1 år 💕

Idag för ett år sedan föddes hon. Vår älskade skatt. Vår Alva 💕 Tänk vad efterlängtad hon var av alla och vad länge vi fick vänta. 
Jag har svårt att förstå att det redan gått ett helt år. Tänk vad fort det gått. Igår firades hon tillsammans med sin pappa av släkten och sina faddrar. 
Vi hade en fantastisk dag och Alva fick en massa fina paket. Tack Alla som var här 💕
Idag skulle hon firas av några kompisar. Dessvärre fick vi ställa in då hon vaknade inatt av att hon kräktes och sedan på morgonen vaknade med hög feber. Men hon har blivit grattad av familjen och vi ska mysa och kurera hela dagen. 







Mina älsklingar fyller år 💕 Alva 1 år och Andreas 39 💕

Jag var lite trött när jag vaknade i igår morse efter att ha nattsuddat med My. Men det var bara till att bita ihop och ta itu med dagen för lördag 2/8 fyller Andreas 39 år.
Jag och barnen sjöng för honom och han fick paket 🎁






Resten av dagen flöt på och jag hoppas och tror att alla har varit nöjda. 
Klockan 12 kom släkten på kalastårta och kaffe. Både Alva och Andreas har blivit firade, båda med mycket fina presenter. 
Tack Alla 💕💕 
Sedan hann jag, Tim och Lovisa ner för ett dopp vid Stigstorp. 
Därefter kom Alvas faddrar My och Hanna med familjer över på middag. 
Även nu vill vi verkligen tacka för fantastiska presenter  och en trevlig kväll ❤️ TACK ❤️  
Dessvärre blev det inte fler foton att tala om, då jag helt missat fota med mobilen under kvällen. ( men de finns på vanliga kameran till senare) 



Nu är det söndag och världens bästa Alva fyller 1 år idag. 🎁🎂🎉❤️.
Grattis vår skatt!!! Tänk vad du berikat våra liv. Det skulle vi fira tillsammans med våra kompisar mitt på dagen. Dessvärre har vi fått ställa in det då Alva först vaknade inatt och kräktes ordentligt, skadan vaknade imorse med 39 graders feber. Känns så tråkigt 😥 att inte få fira hennes stora dag ordentligt idag. Men vi ska ägna oss till att kurera liten tjej istället och självklart ska hon få paket av familjen. 

Fredag med bak, bad & Emma 14 år

Kom hem sent inatt (eller tidigt i morse) därför får jag skriva om fredagen nu istället. 
Vi blev väckta av att Isabelle och Alva kom in störtande och bokstavligen hoppade ner i vår säng. 💕


På dagen hade vår granne Britt lämnat en vagn, dockor och uteleksaket till Alva. Hon satt länge oh lekte med sakerna ute på tomten. Hon är så rar Britt mot alla barn (alla barns lilla extramormor) TACK snälla för sakerna. 💕

Vi satte vagnen för så hon inte skulle smita iväg, den klättrade hon upp i istället. 

Jag bakade två tårtbottnar samt bullar inför helgens jubilarer, det var VARMT kan jag lova. 💦

Tim var nere på torpet med Ebba. När jag hämtade honom hann jag hoppa ner i vattnet såklart. Älskar den här sommaren som bjuder på så mycket bad ☀️




När vi kom hem blev det en snabbdusch innan vi gick och grattade bästa Emma på hennes 14-års dag. 
Där blev det middag och som vanligt en fantastiskt trevlig kväll. TACK för allt gott och att vi fick komma o gratta henne ❤️







Nu ska jag ta tag i lördagen och världens bästa mans födelsedag. 
För idag fyller min andra hälft år
GRATTIS min älskling! ❤️❤️❤️