🎉💕Grattis Pappa 64 år 💕🎉

Idag har vi grattat pappa på hans födelsedag 💕🎉🍷🌸💕
Men innan dess planterade jag och Alva lite blommor i bl.a. balkonglådan . I år blev det Mårbacka pelargon, fjärilslavendel och murgröna. 






Vi åkte tidigt till Enköping, så vi mellanlandade hos brorsan. Alva badade, barnen hoppade studsmatta och hittade på annat skoj tillsammans med kusinerna. Älskar att se hur kul de har tillsammans, man ser verkligen att de tycker om varandra. 







Jag tvättade Andreas bil också när vi kom dit. Patrik stod och tvättade bilarna, det såg kul ut så jag körde på med 😝

Hemma hos mamma och pappa bjöds det på god mat. Grillat, med sallad och gratäng. Båda brorsorna med familjer var där samt Bella och William. Såå kul att träffa alla. Så stort, stort grattis på födelsedagen bästa pappa ❤️ Älskar dig❤️






Patrik bokade marathon för mig, Andreas och HONOM!! 🎉 2017
Så coolt!! Tänk att vi ska springa nästa år igen. Men framför allt, tänka att brorsan springer med oss nästa år!! ❤️🏃🎉

Nu stänger vi ner den här veckan, kryper ner under täcket och taggar på för nästa vecka. 💤😊💤

Lördag med lekpark och pizza

Idag har Andreas varit iväg hela dagen och han har inte kommit hem än. Han började ganska tidigt med golf på någon payandplay bana tillsammans med handbollen. Därefter skulle hela gänget fortsätta med middag hemma hos Peter. 

Jag fick med mig alla tre barnen till Kallhällslekpark. 
Så roligt att jag fick med mig alla tre 💕
















I veckan öppnade en ny pizzeria här i Brunna, Pepinos pizzeria. Den ligger på samma plats som kiosken låg förr. Vi bestämde oss gör att prova pizza därifrån till middag ikväll. Det var riktigt gott. Blir nog faktiskt nya "favorithaket" när man vill ha pizza. Gott och trevlig personal 👍




De har även öppnat en "kiosk" bredvid pizzerian och snart öppnar de också en restaurang. 
Nu tackar jag för mig och hoppas kunna sova bort min huvudvärk. 💤

Sommarlov

Så har nu pojkarna sommarlov 💕☀️
Vi var på en fin avslutning i morse på Hagnässkolan. 









När vi kommit hem och väntade på att Christopher skulle komma hem, åkte vi en sväng till plantagen och köpte blommor till balkonglådan. (Andreas åkte till jobbet)
Jag har inte alls varit någon rolig mamma idag. Har fortfarande en fruktansvärt jobbig huvudvärk. Somnade ett par timmar på eftermiddagen då Andreas tog Tim till golfbanan. Den här huvudvärken är hemsk, gör ont ner i nacken, vilket jag inte alls uppskattar. Tur det finns värktabletter. 
Vi fick iaf ihop en god jordgubbstårta efter middagen. Så nu är det på riktigt sommarlov 💕☀️.



Feber

Kom hem från jobbet och tagit hand om en extremt trött Alva. Vet inte vad det var riktigt, men hon mest bara gråtigt. 
Därefter var det dags för styrelsemöte, när jag kom hem hade jag huvudvärk, ont i ögonen och känner mig tungandad. Hoppas, hoppas det känns bättre imorgon. Iaf så jag kan gå till jobbet. Förra veckan var jag hemma tisd-onsd-torsdag med Alva. Så har jag bara jobbat idag. Kan verkligen INTE ringa o säga att jag är sjuk imorgon.
😔

Inte nog med det, när jag skulle hämta Alva idag hos Malin klämde jag pekfingret mitt i bildörren 🤕 Hur lyckas man med det liksom?! Bättre dag imorgon ✊🏻✊🏻

Stockholm Marathon

Så var dagen kommen då jag skulle springa mitt allra första marathon. Visste inte alls hur det skulle gå, då jag som längst sprungit 29km. Mitt mål var att ta mig runt. Brukar ha svårt att få i mig frukost när jag ska springa lopp, men idag gick det faktiskt ganska bra.

Pappa skjutsade in oss till Östermalms IP och vi var där vid 10- tiden, vilket kändes suveränt. Vi hann vila, dricka, fästa chipet, nummerlapparna, kissa och göra allt vi ville innan start. Att gå ut i startfållan innan start kändes mäktigt. Och annorlunda att inte värma upp innan loppet, men med ett så här långt lopp får uppvärmingen ligga efter start. 

Helt fantastiskt vilket lopp. Vilken stämning inne i Stockholm. Toppen arrangerat och vilken upplevelse. Faktiskt det häftigaste jag gjort. Visst var det tungt. Många gånger fick jag tala om för mig själv att eftersom jag inte har ont, är det bara fortsätta springa 😃 Oh jag sprang. Jag stannade och gick vid alla vätskestationer när jag fyllde på vätska, samt andra varvet på Västerbron. Jag hade en tyst önskan om att ta mig in på under fem timmar. (Jag hade blivit glad om jag kommit in senare med), men när jag närmade mig stadion och insåg att jag skulle klara det, då hade jag svårt att hålla igen tårarna. Känslan att efter allt slit och all träning, springa in på stadion och veta att jag fixade det. Den känslan var helt enorm! 






Jag vet att många säger att man antingen springer marathon en gång och sedan aldrig mer eller flera gånger om. Jag ska absolut springa igen. Stockholm marathon 2017, då ska jag springa på en bättre tid 😉.



När jag kommit i mål, fick jag veta att Tina, Jonas och Lovis var in och tittade. De hade sett mig både vid Djurgårdsbron och vid stadion. Jag hade helt missat dem, men jag blev så glad över att veta att de vart inne. Vi fick skjuts hem. 
Vi köpte pizza med oss hem. Vi bjöd Tina, Jonas o Lovisa som tack för skjutsen och mamma och pappa som tack för skjutsen och barnvakten. 

Det här var verkligen en dag och ett lopp att minnas 😃💪🏻🏃👊🏻❤️☀️




Emma och Anthon tar studenten

I fredags var det dags för Emma och Anthon att ta studenten. Då Andreas jobbade och Christopher var i skolan, var det jag Tim o Alva som åkte till Enköping på fm. 
Vi samlades alla på torget klockan 12 där Emma gick parad med de andra studenterna. 

Därefter var det dags för alla avgångsklasser att åka flak runt torget. 



Efter att de åkt flak skulle de också åka bil runt torget, men det missade vi. Alva gick till fontänen och skulle känna på vattnet, men rasade när hon skulle gå därifrån och slog i ansiktet. Blödde både näsblod och från läppen, så vi rörde oss då därifrån. 

Hemma hos Emma bjöds det på god mat, dricka och tårta. Fantastiskt ordnat och trevligt att träffa en massa människor som jag inte sett på länge. 




Vi stannade till strax före 19, sedan var det dags att bege sig hemåt för att uppvakta nästa student. När vi kom hem hade Alva feber 38,8, så hon fick vara hemma med brorsan. 
Bella följde med oss hem då William skulle på sommarfest. Trevligt att få ha henne med. 

Vi kom sist och fick först hos Anthon, då vi behövde förbereda inför morgondagens marathon.  Men vi fick god mat här med och träffa en massa trevliga människor. Fantastiskt fixat! 💕

Stort Grattis både Emma och Anthon på studenten! 

Torsdag hämta ut nummerlapparna till Marathon

I torsdags var jag hemma med Alva som har feber. Tog henne i vagnen och tog med mig Tim så åkte vi in mot stora stade och Danicahallen för att hämta ut våra nummerlappar till marathon. Vi var där tidigt och fick parkering vid tennishallen så det flöt på bra. Köpte ett Fitbelt till Andreas då vi delat på mitt när vi tränat, samt varsina vita löparkepsar, då ska bli soligt under loppet. Och så här med facit i hand så var kepsarna något bland det bästa köpet vi gjort på länge till löpningen.