Lördagen i bilder.

Alva vaknade med 38,2 i temp. imorse, efter gårdagens vaccinering. 

Efter en alvedon och ett par timmars sömn mådde hon bättre igen.


Jag och Andreas har hunnit med en promenad under dagen.

Tog mig i kragen och bakade lite bröd. 

Snön som lyst med sin frånvaro hela vintern kom äntligen till Tims stora glädje, jag var en sväng med honom till backen.

Efter middagen blev det en kaffe hos svärföräldrarna och därefter bänkade vi oss i tv-soffan och såg två bra filmer.
Kort och gott en mysig, trevlig lördag. 💝






Rågsiktskaka

Tog mig i kragen och sökte reda på ett recept på matbröd idag. Det här provade jag:


 
Lättbakat var det, och gott blev det 😊




Liten blir stor

Strax före jul fick jag ett samtal från Isabelle. Hon var jätteglad och berättade att hon och Marcus kanske skulle flytta, att de kanske skulle få hyra en tvåa i andrahand. Hörde hur lycklig hon var och det borde jag också bli, men mitt hjärta frös till ett kort tag och jag ville bara säga till henne att... -det fattar du väl unge att du inte får flytta. Jag skaffar väl inte barn för att ni bara ska flytta så där. Men istället svarade jag- vad kul för er!

I onsdags fick dom klartecken att det var grönt att flytta in och igår torsdag flyttade hon.... OJ! Vad jag har gråtit! Jag trodde jag var beredd, men det var jag verkligen inte! 
Jag vet att det är de här vi jobbar för alla föräldrar, att vi ska få självständiga barn, som klarar att stå på egna ben. Där tror jag absolut vi lyckats! Isabelle är verkligen en helhärlig tjej som tror på sig själv, är omtänksam, tar hand om sig själv och andra. Hon har hjärtat på rätt ställe och jag VET att det kommer gå bra för henne. 
Trots det känns det så tomt. Hennes rum ekar tomt och jag saknar henne. 


Igår gick flyttlasset! Först fyllde vi bilen med hennes saker, sedan körde vi två vändor med Marcus saker, därefter en tur till Coop för att köpa dem lite mat, till sist körde Andreas en sväng idag med byrå och annat. 
Igår när jag skulle åka hem ville jag innerst inne be henne åka med hem❤️


Hur som helst! Jag vill henne hennes bästa! Därför ska jag nu hitta min nya roll. Ett nytt sätt att vara mamma på och jag ska se till att det blir minst lika trevligt som det varit. 



Glad är jag också att det är just Marcus hon valt att starta sitt nya boende tillsammans med! Han är minst lika omtänksam som min Isabelle och han har redan sedan länge varit en del av vår familj.