Med Alva på akuten på Christophers födelsedag.

Hipp hipp Hurra för vår stora prins som blir 20 år idag. Det firades med buller och bång i fredags med många härliga vänner, god mat och många skratt. Tack alla som förgyllda Christophers firande. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dessvärre vaknade Alva återigen med huvudvärk och kräkningar i morse. Hon har haft det här så många gånger nu, tror att det här var fjärde, kanske femte gången och jag börjar på riktigt bli orolig. Den här gången gick de inte över så fort som det brukade och jag ringde för att försöka få en tid till läkaren. Blev hänvisad till barnakuten, så vi åkte dit. 
Hon kräktes i bilen, men då vi kom till akuten mådde hon bättre. Läkaren undersökte henne och trodde absolut det beror på migrän samt bukmigrän. Hon ville ändå ta lite prover innan vi skulle få åka hem, så skulle hon skicka en remiss till en barnläkare för vidare utredning sen. 
Proven hade några avvikelser och bl.a. läckte hon äggvita (albumin) i urinen. Prover togs om, men även då gjorde det de. Detta ska också utredas mer, men det gjorde att jag blev mer orolig nu. 
Vad är det vår älskade Alva har, som gör att hon mår så här mellan varven??? 
(null)

(null)


Christopher snart 20 år

Idag fick Christopher reda på att han kommer in på Högskolan i Västerås. Han har fått bostad och planen är att han flyttar dit om en dryg månad. ❤️😭💕 Såklart glad för hans skull, men också såklart många tankar. Min älskade lilla pojk. ❣️ 
Så fyller han 20 år också på söndag och förberedelserna har redan varit igång hela veckan. Imorgon fredag blir det födelsedagsfest, med middag tillsammans med våra nära och kära. 
(null)

(null)

(null)


Göteborg

Idag åkte jag och barnen till Göteborg. Planen var att vi skulle åka hemifrån senast nio, vi kom iväg tjugo över, inte så illa. 
Vi hade med oss köttbullar, rödbetssallad etc för att göra köttbullamackor till lunch, dessvärre glömde vi bröder hemma, men det gjorde inte så mycket då termometern visade 10-11 grader nästa hela vägen och det ösregnade från Stockholm och nästan hela vägen till Göteborg. Det fick bli MC:Donalds till lunch istället. 
(null)

(null)

(null)
Väl framme i Göteborg hängde Tim på Heden, jag Christopher och Alva fick till Nordstan. 
(null)

(null)

18:30 mötte vi upp Tina och Jonas för middag på Pinchos. Gott i vanlig ordning men fick vänta lite för länge på maten. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter maten tog vi en drink tillsammans på hotellet och såg första halvleken på fotbollen.
(null)

(null)

(null)
Nu har bi stupat i säng trötta och belåtna. Imorgon väntas hotellfrukost 😋, handboll och Liseberg 😃

Bra men intensiv dag! 😅

Förutom att beställt glasögon idag, blev det en tur till Barkarby. Alva behövde nya skor, vi hittade ett par sandaler inne på Outleten från Ecco. 
(null)

(null)

Lunchen åt vi på Burger King. Först ville Alva sitta inne o äta, sedan ute, men där höll maten på att blåsa bort så vi fick snällt flytta in igen. Men Alva har inte mått superbra i förmiddags. Det började när vi gick ut o skulle äta frukost i solen, hon får ont i huvudet och direkt på det ont i magen o mår illa. Det kom tillbaka vid lunch så vi lämnade BK, När vi åkte till djuraffären för att köpa lampa till Sheila kom det igen, hon mår så illa att hon tror hon ska kräkas. Det här har kommit flera gånger sista tiden och jag misstänker att det kanske kan vara migrän, dags att boka tid hos en läkare. 
(null)
Väl hemma mellanlandade jag hemma en kort stund innan det var dags för ett besök på Coop, middagsmaten inhandlades och lunch samt färdkost inför morgondagen, då jag i barnen åker till Göteborg. 
Jag fick med mig alla barnen på en kaffe hos farfar. ☺️ Trevligt, kul när alla vill följa med. 
Lotta och jag hade ett möte med några eventuellt blivande föräldrar innan middagen. 
Till sist hann jag och Andreas med ett bodypump pass på gymmet. 
(null)

Bra men intensiv dag idag med. 😅 Imorgon bär det som sagt av till Göteborg, jag och barnen ska se på handboll, äta god mat och gå på Liseberg medans Andreas jobbar sin sista vecka innan semestern. Packa gör jag imorgon, för nu tänker jag gå och sova. God Natt 💤

Behöver nya glasögon

Jaha, så var det ju dags för mig att skaffa nya glasögon, den här gången behöver jag köpa progressiva. Det blir mina första progressiva, aldrig behövt förr. 🙈 Så när man blir mormor, så kom åldersssynen som ett brev på posten. 
(null)
 Var in idag till Blickfånget och beställde glasögonen jag bestämt mig för. Nöjd med valet, hopps det blir bra. Många men absolut inte alla jag rådfrågat höll med mig om valet. 
De här blir det! 
(null)
Och de här ska jag ha brunt glas i, så blir det solglasögon med rätt styrka. 
(null)
Nu hade jag inga bättre foton dessvärre, inte nöjd med bilderna, men glasögonen syns ju iaf. 😅