Med Alva på akuten på Christophers födelsedag.

Hipp hipp Hurra för vår stora prins som blir 20 år idag. Det firades med buller och bång i fredags med många härliga vänner, god mat och många skratt. Tack alla som förgyllda Christophers firande. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dessvärre vaknade Alva återigen med huvudvärk och kräkningar i morse. Hon har haft det här så många gånger nu, tror att det här var fjärde, kanske femte gången och jag börjar på riktigt bli orolig. Den här gången gick de inte över så fort som det brukade och jag ringde för att försöka få en tid till läkaren. Blev hänvisad till barnakuten, så vi åkte dit. 
Hon kräktes i bilen, men då vi kom till akuten mådde hon bättre. Läkaren undersökte henne och trodde absolut det beror på migrän samt bukmigrän. Hon ville ändå ta lite prover innan vi skulle få åka hem, så skulle hon skicka en remiss till en barnläkare för vidare utredning sen. 
Proven hade några avvikelser och bl.a. läckte hon äggvita (albumin) i urinen. Prover togs om, men även då gjorde det de. Detta ska också utredas mer, men det gjorde att jag blev mer orolig nu. 
Vad är det vår älskade Alva har, som gör att hon mår så här mellan varven??? 
(null)

(null)





Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!