Passade på att springa under Tims träning 🏃

Skjutsade ner Tim till handbollsträningen och passade samtidigt på att springa. Blev ett väldigt "lätt" intervallpass då jag valde att springa till IP och där springa på löparbanan. Så väldigt flackt. Blev ändå totalt en mil. Och sprang på mitt personbästa, vilket får ses som väldigt bra då jag sprang "intervallstege"

När jag sprungit klart samt under kvällen kände jag att jag hade ont i höfböjaren, vilket skrämmer mig då det är en obehaglig smärta som jag kan känna igen 😱 Så nu blir det ingen mer löpning innan helgens löparläger.

Hann även med att se Tims handbollsträning, läsa igenom Bellas examination samt lite annat smått och gott. 😊



Mer träning efter jobbet 💪

Ikväll hann jag med ett styrkepass på gymmet, samt ett pass dansaerobics 💃💦 
Fick lite tips när jag körde bänkpress och vågade prova lyfta lite tyngre då också, men det gick bra. 

Sedan provade jag på dansaerobics för första gången och det var sjukt svårt, roligt och svettigt. Vet att första gången jag provade på Dansstep med samma ledare tyckte jag det var lika svårt. Då sa hon - Ge det tre gånger, så lossnar det, vilket det gjorde också. Så jag får nog ge det hör ett par gånger till, 😃





Handbollsmatch, 2-års kalas mm under helgen

Helgen startade redan fredag morgon för mig, då jag är ledig på fredagar. Att få vakna upp på fredag morgon och veta att jag och Alva har en hel dag tillsammans att mysa på gör mig så lycklig. Satt och tittade på henne till frukost i fredags och får glädjefjärilar i hela kroppen. 

Hann även med ett läkarbesök med Tim på dagen och ett styrketräningspass innan middagen i fredags.

Lördagen bjöds på handboll. Tim spelade två matcher. De vann en och förlorade en match. Men de var grymma i båda matcherna. Är så stolt över Tim  som börjar bli så duktig. 😊




Efter matchen hann vi med en snabb kopp kaffe hos Berit och Rolf innan jag och Tim begav oss till Täby centrum. Där blev det lunch och lite shopping. 
Bla kom jag hem med de här två snygga träningströjorna till mig 😊.



På kvällen kom mamma och pappa hit på middag. Mycket trevligt, det var länge sedan vi sågs nu. 💕 Vi bjöd på god Australiensk flankstek, potatisgratäng, rotsaksgratäng, bearnaisesås, rödvinssås, sallad och rödvin 😜 Mums

Idag söndag startade vi dagen med en fantastiskt skön löprunda efter frukost. Jag och Andreas sprang 18km ute på övningsområdet, solen sken och luften kändes höstigt frisk. 💕💕 Efteråt har jag haft en skön matt känsla i kroppen resten av dagen. 



Det som däremot var mindre skönt kan jag lova, var skavsåret jag fick efter behån. Aldrig mer att jag springer en längre löprunda med byglar i sportbehån. Gjorde galet ont i duschen 😖 

Helgen avslutades med ett trevligt 2-års kalas. Fina Klara fyllde två för en vecka sedan och det firades idag med pompa och ståt. Grattis Klara som nu är 2 år🎉🎂💕





Bra träningsdag

Slutade tidigt (för mig) idag 15:30. Efter att ha hämtat hem Alva och hunnit myst med henne gav jag mig ut i spåret. Blev en skön runda med intervaller i löpstege. Det kändes så himla bra, kände mig stark och hade nog kunnat ta ut mig lite mer faktiskt.


 Hemma igen var maten klar. Det är också lyx att komma hem och någon annan lagat mat. Bestämde mig för att köra ett pass yoga också ikväll. Just nu, i mitt liv, när mycket känns stressigt känns det bra att få träna och kanske än mer bra att få gå på lite yoga. Kom till gymmet så pass långt innan yogan började att jag faktiskt även hann med mitt styrkepass som jag hoppade över igår. 💪😊



Andreas kom förresten hem idag med nya skor till mig från löplabbet. 😃 Var först osäker på hur de skulle passa när jag inte provat. Men jag har ju provat ut så många andra skor där tidigare, hos samma säljare att dom lyckades riktigt bra. 😃 satt som en smäck på foten 😉 

Fler såna här dagar önskas. Har känts som en bra dag. 
Just det en sak till.... Christopher kom hem från skolan idag och var så glad över att matteprovet han skrev idag hade känts bra!!! Han som alltid haft så svårt för matte. Kanske börjat det lossna nu ✊🏻 När barnen mår bra, då mår jag bra 💕💕💕💕

Halvmarathon och Håtunaleken

När jag efter förra veckans tjejmilen anmälde mig till halvmarathon kunde jag aldrig drömma om att det skulle gå så bra som det faktiskt gjorde. Tänk att jag i november förra året fick stressfrakturen i bäckenet. I februari började jag rehabträna på idrottskliniken i Solna. När jag kom dit på första besöket kunde jag inte ens lyfta benet i luften utan att det skar som knivar i bäckenet. Så igår klarade jag av att genomföra halvmaran. Är så galet stolt över mig själv. 
Jag har aldrig sprungit så långt som 2,1 mil tidigare. Så mitt mål var att jag skulle försöka ta mig i mål. 
Att jag sedan kom i mål på tiden 1:56:13 kunde jag aldrig ana. 
När jag passerade mållinjen och såg tiden fylldes jag med så mycket känslor i kroppen att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Häftigt. 
Andreas hade sagt till mig innan loppet att jag skulle passa på att se mig omkring och verkligen uppleva Stockholm. Men det insåg jag var svårt, för när jag springer, går jag liksom in i mig själv. Tänker på allt och inget. Flera gånger kom jag på mig själv "- oj då redan här! Hur kom jag hit? " 
Fick kramp i vaden vid 17 km, men med lite stretch kom det inte tillbaka, vilket jag förstått efteråt måste varit ett "under". Sedan var det några km efter som benen kändes som tunga stockar, men mot slutet rullade det på igen. 
Det här var nog det största jag gjort inom löpningen (hittills) 


Andreas min älskade man hade i veckan köpt mig en smartwatch som var till fantastisk hjälp under loppet. Då kunde jag se vilket tempo jag höll på ett enkelt sätt. Omtänksammare man får man leta efter. 

Sedan har Tim spelat Håtunaleken i helgen. Killarna har verkligen utvecklats och jag tycker Tim har utvecklats massor sedan han gick på sweden sport academy i somras. 
Vi fick se en match i fredags, men missade lördagsmatcherna då jag sprang sedan såg vi semifinal och finalen idag. Ksk p-04 gick igenom hela serien obesegrade och tog hem guld i A-finalen. Även hans andra lagkamrater p-03 vann guld i A-final. Grattis!!! 👏👏👏🎉🎉










Blev akuten med Andreas efter jobbet 😢

Hämtade Alva som vanligt hos Malin efter jobbet, kommer hem och ser Andreas bil på parkeringen. Tycker det är konstigt för han brukar komma några minuter efter mig, som en klocka. 
Kommer innanför dörren och ser Andreas kritiblek och ser ut att ha ont. Frågar om vi ska åka till läkaren och han svarar -Ja Då blir jag rädd, för han är för det första aldrig sjuk och om jag någongång tycker det, så åker han iaf aldrig till läkaren. 
Men så ont som han hade, har jag aldrig sett honom ha. 
Vi åker till Danderyd och får hjälp ganska omgående, fast väntrummet är fullt. Han får efter ett gäng prover o undersökningar en massa smärtstillande  , så till slut kan han hantera smärtorna. 
Man misstänker gallsten eller njursten framförallt, men även osäkra på om det kan vara en blindtarm. 
Han kan få läggas in över natten, men då man ändå inget kommer göra förrän nya prover imorgon bitti, så ville han sova hemma. Så nu är vi hemma igen och hans snälla pappa skjutsar in honom imorgon bitti. Jag har pratat med Lotta, som lovat att jag får lämna Alva tidigare imorgon. 
Så då kommer jag till jobbet imorgon, men ska erkänna att det känns olustigt när han inte mår bra. Min man är stark, så har det alltid varit, det här har jag aldrig varit med om och det är olustigt. 
Älskar dig min skatt. 
Vill inte lägga ut någon bild på honom när han inte mår bra, så blir ett par fötter 😕

När vi kom hem och jag gick igenom posten hade mitt starbevis kommit 😁
Spännande 



Regnig söndag

Hela dagen idag har det regnat, man vad gör det... finns alltid saker att hitta på. Andreas var med Tim på handboll, semifinal i Lidingöcupen, de åkte ut i sudden. Tråkigt, men de gjorde att dom kom hem tidigt. 
Skrev shoppinglista och planerade maten för veckan. Efter en tur till Coop blev det en sväng till Stinsen. Köpte boken Petter och hans fyra getter till Alva. Hon älskade den, läst den flera gånger idag. Men den hör veckan ska den få följa med till jobbet och förgylla barnens lässtund. 😊 
Köpte även boken - Kaninen som så gärna ville somna. En bok som jag hört mycket gott om. Blev tvungen att köpa den o se om den är så bra som alla säger. Barnen ska när man läser den ha lättare att komma till ro och somna. Andreas läste den för första gången ikväll för Alva, hon somnade inte till boken, men strax därefter, ska bli spännande att se hur det utvecklar sig och även om jag får lättare att natta henne, då det främst är Andreas som "kan" natta henne.

Jag hann även med ett styrkepass på gymmet ikväll.
På väg dit såg jag en fantastiskt fin regnbåge som jag hann fota när jag kom fram. 






Känns som om vi haft en bra helg och imorgon drar vi igång en ny vecka. Startar måndag med ett möte på Christophers nya skola, som jag hoppas blir bra. Avslutar måndagen med styrelsemöte. 

Tjejmilen 2015 (bla)

Så var det dags. Tjejmilen 2015, sa förra året att jag aldrig mer skulle springa tjejmilen då jag tyckte det var alldeles för trångt, men då jag jade chansen att springa i en seedad startgrupp i år så bar det av. Kände på mig att jag skulle göra ett bra lopp i år, men att det skulle gå SÅ BRA 😃 Det kunde jag aldrig tro! Kom i mål på tiden 51:43! 🏁 Jag är galet nöjd över vad jag presterat. 







Efter att ha sprungit milen åkte vi vidare till Lidingö, där Tim spelar handbollscup i helgen. Tyvärr förlorade de sina matcher, men det var väldigt roligt att se. Tycker Tim har vuxit och utvecklats massor. 😊



Till sist vet jag inte om jag är riktigt klok. 😁 Taggad efter dagens lopp, har jag anmält mig till halvmaraton nästa helg. #Endrömjaghaft Känner mig redan nervös. 😝🏃💕

Testat yoga för första gången.

Kom hem från jobbet till en ledsen, förtvivlad och alldeles jättetrött Alva. Tänker att hon antingen inte sovit på dagen idag eller är på väg att bli sjuk. Får hoppas på det första 😉 

Bella hade lagat middag idag. Öländsk Lufsa blev det. De har vi aldrig ätit, men det smakade riktigt bra tyckte jag. 

Åkte iväg till gymmet efter att ha hämtat Tim från handbollsträningen. Körde första mitt styrkepass och därefter provade jag på ett yoga60 pass. Första gången ever jag provade på ett pass Yoga och måste säga att jag tyckte det var bättre än vad jag kunnat tro. Det var liksom styrka, stretch och avslappning i samma pass. Efter en dag med många tankar i huvudet och många bollar i luften kändes det här som ett underbart skönt pass, hoppas på att prova fler gånger. Spännande att se om jag känner av något i kroppen imorgon, eftersom det är ett för mig helt nytt pass. 



Ringde upp rektorn på Fridegårdsgymnasiet idag. Hon berättade att det finns en ledig plats på natur där, men att hon behövde Christophers betyg för att se om han var behörig. Jag åkte hem på lunchrasten, hämtade betygen och åkte med dem till Rolf o Berit som åkte till gymnasiet och lämnade dem. Men än har vi inte hört något mer, men hoppas vi gör det tidigt imorgon. 
Imorgon har även Tim utvecklingssamtal på skolan, som tur är kan Andreas ta det, även om jag helst av allt skulle velat vara med. 

Grattat Amanda 15 år och lite annat 😊

Efter jobbet idag blev vi bjudna på middag och fika hos Amanda (barnens kusin) som blir 15 idag. Roligt att få gratta henne på hennes riktiga födelsedag. Svårt att fatta bara att hon redan blivit 15. Jag vet att jag lovat mig själv att INTE säga - åh, vad stor du blivit. Men jag får verkligen bita mig själv i tungan många gånger för att låta bli, för jag tycker faktiskt inte det var så länge sedan vi var upp och hälsade på henne för första gången på Danderyd, då hon bara var några dagar gammal. Hur Christopher som då bara var ett år så gärna vill hålla henne. 15 år sedan!!! Det är faktiskt galet. Finaste Amanda, Alva var så glad att hon fick hoppa studsmatta med dig och vi alla är så glada att vi fick komma till dig just idag. Tack tjejen! 💕😃

Innan vi åkte hann jag med en skön runda i spåret 5 km och 27 minuter blev det, känner mig taggad till tjejmilen på lördag. 🏃😃 Men nu blir det vila löpningen till dess. 

Sedan har min älskade Christopher bestämt sig för att han vill byta gymnasieprogram. Det har varit mitt huvudbry några dagar. Gör så ont i mig när barnen inte mår bra. Men nu hoppas jag vi fått napp. Fick ett mail ikväll och ska ringa rektorn på skolan imorgon, jag hoppas verkligen på det bästa. 
Till dess sov gott och se till att morgondagen blir bra. 
Kram