Skansen

Dagen började med simskola för Alva idag igen. Imorgon är sista dagen, ska bli spännande att få se vad de lärt sig. 
(null)

(null)

Efter simskolan åkte vi hem o hämtade Tim, Isabelle och Alton för att åka in till Skansen. Köra inne i stan är väl ingen favorit nu när de bygger om överallt, men det gick bra, tar man det bara lugnt så hamnar man ju där man vill. 😉 Vi hade inte ätit lunch och det började knorra i magarna då vi kom in, så vi gick till Solliden och åt lunch först. Där har vi inte ätit lunch förr, men det var ingen megahit, helt ok, men finns godare mat på andra ställen på Skansen, men nu har vi provat det iaf. 
(null)

(null)

(null)
 På väg till Lillskansen gick vi förbi bageriet och köpte sockerkringlor till senare fika, det hör liksom till när man är på Skansen. 
(null)

(null)

(null)

Vi såg både när sälarna och björnarna fick mat. Tänk att vara en björn, de berätta att de vanligtvis sover ca oktober - mars. Att bara gå o sova när det börjar bli ruggigt och sedan vakna när värmen kommer tillbaka, undrar om de är väldigt pigga sedan under deras vakna tid. 🤪
(null)

(null)

När vi fikade var det en supersöt ekorre som också var väldigt sugen på att fika med oss. Den hoppade upp på bänken bredvid Tim och tog en smakbit. 
(null)

(null)

(null)

Vi avslutade med Skansenakvariet. Här kommer en sista kavalkad med bilder därifrån. 🙈
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Andreas hade fixat middag som var klar strax efter att vi kommit hem, det var lyxigt idag när vi alla var trötta i både kropp o knopp. 
Efter middagen kom två dagbarnsfamiljer över med en sommarpresent och önskade glad sommar. Jag blev verkligen så glad och den var så fin. 🥰 Tack snälla, det värmde 💕
(null)

Nu ska jag natta Alva, ny dag imorgon ❤️💫




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!