Torpet hela dan och lite kalas på det.

Idag var det blå himmel, varmt o skönt ute igen så då beslutade vi oss för att ta en dag på torpet med lite sol o bad.
Hanna och Nikki åkte med oss ned. När vi kom ner blåste det så kallt vid sjön att det knappt gick att vara där. Vi satte oss en bit upp o där var skönt. 
Nikki blev snabbt trött, så de blev inte långvariga. Kvar blev jag och Alva men det är också väldigt mysigt. 
(null)

När Hanna och Nikki åkt var det som om vinden gav upp. Det slutade blåsa, solen värmde ordentligt och vi kunde mysa på bryggan. Däremot var det bara 19 grader i vattnet idag så det var inte jätteskönt att bada, även om bi doppade oss. 
(null)

(null)

(null)

När vi satt på bryggan tittade vi på Tims match. De förlorade en vann och vann en. Nu har de tre vinster och en förlust so far i Partille Cup.
(null)

Till middag blev det sallad från Peppino då vi snart skulle ge oss iväg igen. Kalas för Linnéa som fyllt år väntade. De bjöd på kaffe och tårta, men vi blev inte kvar jättlänge då vi behövde gå hem för att packa och natta Alva. 
(null)

Inser att det blir tusen bilder på Alva, men hon ställer mer än gärna upp på foto, till skillnad från övriga familjen som håller sig undan när det dyker upp en kamera. 
När vi packat klart gick vi en sväng förbi Berit o Rolf. Nu är det snart dags för sängen. 07:01 går tåget imorgon från Kungsängen till Stockholm Södra. Därefter går tåget mot Göteborg 08:13. 
Alva längtar nog mest av alla, hon har varit så uppspelt idag. Så Christopher förstås, han tycker det ska bli nice att få lite egentid hemma. 





Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!