Dietisten samt tabatapass

I förmiddags drog vi iväg till Jakobsbergs sjukhus för att träffa dietisten för Alvas räkning. Då hon är mjölkproteinallergisk behövs ibland lite tips för hur vi ska göra för att det ska bli så bra som möjligt. Det kändes bra idag. Känns som om vi gör "rätt". Fick ytterligare tips på hur vi kan gå till väga för att få i henne mer kalcium. 




Vi ska bl.a. börja koka gröten på havredryck. Idag kokar vi havregrynsgröt som vi river ner äpple eller päron i. 
Samt att vi ska börja spä Altheravällingen med havredryck istället för vatten. Kokar idag med vatten, Althera samt bovetemjöl. Vi fick även med oss en matdagbok, där vi under tre dagar ska skriva exakt vad hon får i sig, så ska dietisten titta på det och därefter ska vi ses igen. 


Vi hade sällskap av Marie till Jakobsberg, så när vi var klara hos dietisten mötte vi henne i centrum och tog en lunch tillsammans. Jag åt en supergod pastasallad med räkor & avocado. Sällan jag blir så nöjd när jag beställer sallad. 




Efter middagen som bestod av falukorv och ris samt blomkålsris begav jag mig iväg till spegelsalen i UBG för ett pass Tabata. Det var första gången jag provade det passet och jag måste säga att ... Shit... Var nog det tuffaste pass jag provat hitintills. Har nog aldrig svettats så mycket. Men OJ, vad jag inte kommer kunna ta mig nerför trapporna imorgon. Riktigt kul var det, kände verkligen att varenda muskel fick jobba. 






Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!