Pw & bad i regnet.

I morse tyckte Andreas vi skulle ta en power walk. Sagt och gjort, varm och klibbigt var det och svetten rann om oss när vi kom hem. Vi bestämde oss för att åka till torpet och ta ett bad. Molnen samlade ihop sig och närmade sig hastigt, mysigt tänkte vi, då blir det bad i regnet. Så här såg det ut på himlen när vi lämnade parkeringen.


Andreas och Christopher cyklade ner och jag kan lova att de var blöta när de kom ner. Det var senare som om himmlen öppnade sig. Det regnade, haglade och åskade. Vi hann med en kaffe innan det slutade åska så vi kunde ta vårt bad. Kändes så skönt att bada när det regnade och riktigt varmt i vattnet.





Efter middagen tog vi en promenad till Berit och Rolf för en kaffe. Blev riktigt imponerad av Alva. Hon gick hela vägen dit och det är ändå mer än 400 meter ( blev tvungen att kolla Google maps och det är 413m för att vara exakt)
Visserligen genom att hålla i en hand, hon är fortfarande lite för försiktig för att våga helt själv. 




Ebba sover över här inatt igen. Hon sov här för två nätter sedan och det gick verkligen bra. Hon och Tim har så roligt tillsammans så vi kör  en repris. Blev kortspel tillsammans innan dags för kudden.







Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!