Hej då Norrboda och lite midsommarförberdelser
Recept och ingredienser till en drink vi pratat länge om som jag velat prova. En drink som Anki drack i Venedig.
Även mina chefer kom med fina presenter - blommor, the och thekopp.
Är det något jag vet att jag kommer sakna utöver barnen och kollegorna, så är det EMIL vår kock på Norrboda förskola. Det finns ingenting som når upp till hans mat.
Idag bjöds det på midsommarbuffé dagen till ära, men alla dagar med hans mat är en fest. Emil, du gör Norrboda!
När jag kom hem och hämtat Alva från Malin för sista gången innan hon slutar 😥💕.
Så åkte jag till Hacer som hade avslutningsfika för sina barn med föräldrar, jag presenterade mig för dem för att de skulle få ett ansikte på vem jag är och få se vilka de är. Det var trevligt 😃
Hemma igen drog det igång med förberedelser inför morgondagens midsommar.
Jag har gjort skärgårdssill och lökpaj,
Vitchoklad kräm och
Ceasarsallad samt en myntaolja och hackat vattenmelon... resten blir imorgon.
Vi åt även en god entrecote från gårdsällskapet och drack ett gott Amarone till för att fira in semestern. 💕💕 Tommy, Helena, Isabelle och William hann också hot o bjuda på lite trevlig sällskap.
Tack o God Natt! Ny dag imorgon
Tack för din kommentar!